Ne place sa spunem ca HubSpot se apropie de mitul softului care le face pe toate.

Ce este Hubspot?

HubSpot este o suita de aplicatii care acopera domeniile precum marketing/sales/client service. Fiecare dintre aceste sectiuni are functionalitati dedicate, care se interconecteaza cu CRM-ul (care este gratuit). Pentru a afla mai multe detalii despre ce este un CRM, iti recomandam articolul acesta.

Ce face din HubSpot o mina de aur este faptul ca adaposteste numeroase elemente de care inevitabil te lovesti intr-o firma. Iar toate aceste lucruri sunt intr-un singur loc, pentru a nu fi nevoie sa tot cauti dupa una si alta. Imaginati-va HubSpot ca un birou de departamente, in a carui componenta intra partea de:

  • Sales/Vanzari
  • Marketing
  • Client Service

In plus, pe langa toate aceste “departamente”, HubSpot este printre cele mai bune CRM-uri din lume. Mai multe motive pentru care recomandam Hubspot gasesti si aici. Cu ajutorul HubSpot iti pot construi piste pentru potentiali clienti, deoarece acesta stocheaza datele si toate conversatiile avute pe email. Poti avea o privire de ansamblu asupra actualilor clienti si multe alte lucruri. Mai mult, au si o varianta gratis, pe care o poti testa si afla daca se potriveste afacerii tale. Uneori insa nu este evident cum ajuta un anumit software si cum sa il implementezi asa incat sa comunice si cu alte sisteme pe care deja le folosesti si aici intervine ajutorul unui partener HubSpot.

De ce as avea nevoie de HubSpot ca antreprenor?

In primul rand – dar si cel mai important – daca va doriti o viata profesionala mai usoara si mai organizata – atat pentru dumneavoastra, cat si pentru angajati.

Din discutiile avute cu clienti, am descoperit ca HubSpot rezolva numeroase probleme de organizare, dar si lipsa:

  • centralizarii automate a clientilor si a istoricului comunicarii cu acestia intr-un singur loc (telefoane, intalniri, notite interne, dar si informatii din alte sisteme – newslettere, reclame Facebook/Google etc.)
  • unei imagini de ansamblu in timp real asupra activitatii echipei
  • reminderelor automate in procesul de lucru
  • unor obiective masurabile care sa poata fi urmarite usor

Totodata, au un Marketplace cu mii de furnizori, asa incat costurile de dezvoltare ulterioara sunt minime (Ex: se conecteaza la Zoom, la Outlook, la Gmail, Facebook etc.).

Brunomag & HubSpot

Brunomag si Hubspot sunt parteneri de o lunga perioada de timp. Brunomag vine in ajutorul firmelor care vor sa se digitalizeze si au nevoie de o mana de ajutor cand vine vorba de eficientizarea timpului si focusul pe clienti si dezvoltare. Iar unul dintre solutiile oferite este Hubspot.

Nu va imaginati ca va vindem platforma Hubspot si restul vine de la sine! Nu despre asta este Digitalizarea, ci despre schimbarea de mentalitati si de obiceiuri.

Avand deja un flux de lucru setat in firma dumneavoastra, pentru o adaptare adecvata a platformei, plecam de la o analiza a proceselor actuale. Dupa care, pe baza unor proceduri bine documentate, platforma se adapteaza treptat nevoilor dumneavoastra.

Am adoptat acest stil, deoarece schimbarile sunt deseori coplesitoare, daca sunt facute spontan si fara prea multa strategie. Si ati putea ajunge la o concluzie eronata ca o ustensila nu va este utila, dar poate ca nu ati folosit-o eficient.

Aici intervine Brunomag. Oferim trei categorii de servicii iar ele sunt impartite astfel:

sigla 1
  1. Consultanță pe procesele de afaceri deja existente in firma dumneavoastra. Realizam o analiza de procese de business, unde vedem exact cine ce face/ce rol are, pentru a adapta cat mai bine platforma pe actualele fluxuri de lucru, cu scopul optimizarii.

sigla 2

2. Setare cont Hubspot, importarea datelor dvs., diverse configurari/adaptari pe nevoile afacerii. Poate aveti nevoie doar de sistemul de ticketing pentru echipa de Vanzari. Sau poate doar echipa de Marketing are nevoie de beneficiile platformei s.a.m.d.

sigla 3

3. Facem transferul de know-how si documentam, impreuna cu dumneavoastra, proceduri pentru personalul care va folosi sistemul. Deci nu doar instalam platforma si de acolo va descurcati singuri. Ne vom asigura ca odata implementat sistemul, veti avea materiale la care sa va intoarceti si nu va veti confrunta niciodata cu lipsa de informatie si de ghidaj.

sigla 4

4. Dezvoltarea de aplicatii software de legatura, prin care sa puteti aduce date din alte sisteme in timp real in HubSpot – precum informatii despre facturare sau alte preferinte ale clientului.

Spre exemplu, ne putem interconecta cu:

download

  • termene.ro – pentru a obtine datele financiare ale clientilor dvs. ca persoane juridice.

unnamed

  • clickphone – preluam automat durata convorbirii/client/persoana interna, astfel incat sa aveti o privire de ansamblu a timpului petrecut in convorbiri si sa nu mai fie nevoie de o pontare manuala.

whatsapp png image 9

  • whatsapp – integram CRM-urile cu whatsapp si extragem convorbirile importante cu clientii, totodata existand posibilitatea de a automatiza aspecte legate de comunicare prin whatsapp. Aceasta integrare ajuta mai ales la eliminarea conversatiilor blocate cu clientii in whatsapp.

5. Ultima etapa apare de obicei pentru firmele care descopera beneficiile digitalizarii si faptul ca sunt si alte arii unde pot aduce imbunatatiri. Putem veni cu expertiza specializata si va putem sugera noi optimizari, in functie de ce va doriti sa atingeti prin obiectivele de business.

Rezervati o intalnire si aflati mai multe detalii despre Solutia Hubspot

si cum va poate Ajuta sa va Dezvoltati Afacerea

REZERVA O INTALNIRE


Urmareste-ne si pe: