Nota de informare despre prelucrarea datelor tale

Bine ai venit pe site-ul nostru! Mai jos vei gasi informatii importante despre datele cu caracter personal pe care le colectam atunci cand ne vizitezi site-ul si doresti sa apelezi la serviciile pe care le oferim, evenimentele pe care le realizam sau cursurile pe care le organizam. Aceste informatii sunt importante si te rugam sa le citesti cu atentie.

Pe scurt, aici vei gasi informatii cu privire la:

1. Ce este brunomag.ro si cine este societatea care administreaza brunomag.ro

2. Cum ne poti contacta

3. Ce sunt datele cu caracter personal

4. Ce fel de informatii colectam de la tine, care e scopul pentru care colectam aceste informatii si care este temeiul legal pentru prelucrarea datelor tale

 • 4.1.Atunci cand te inscrii la un eveniment
 • 4.2.Atunci cand te inscrii la Newsletter-ul nostru
 • 4.3.Atunci cand te inscrii pentru a fi voluntar in proiecte din comunitate, pe care noi, Brunomag,le sprijinim
 • 4.4.Atunci cand tu ne contactezi direct, prin e-mail sau telefon
 • 4.5.Atunci cand te inscrii in procesul nostru de recrutare
 • 4.6.Atunci cand participi la evenimentele noastre/ cursurile noastre
 • 4.7.Atunci cand navighezi pe site
 • 4.8.Atunci cand plasezi o comanda pe site

5. Cum asiguram securitatea datelor tale

6. Cat timp pastram datele tale

7. Cui divulgam datele tale si de ce

8. Informatii despre transferarea datelor in afara Uniunii Europene

9. Care sunt drepturile tale

10. Cum iti poti exercita drepturile

11. Schimbari in politica de confidentialitate

1. Ce este brunomag.ro si cine este societatea care administreaza brunomag.ro:

www.brunomag.ro este un site care se adreseaza serviciilor de software development si serviciilor de:

– consultanta de business;

– evenimente si cursuri de antreprenoriat;

– cursuri in IT;

– evenimente in IT, IoT;

– servicii de recrutare;

– servicii de business development.

www.brunomag.ro, care administrat de societatea BRUNOMAG CONCEPT SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/5643/2014 , cod unic de identitate fiscala 33154090, avand sediul social in Str. Secuilor Nr. 5, sector 4, Bucuresti.

Pentru ca prin intermediul site-ului brunomag.ro colectam date cu caracter personal, suntem operatori de date cu caracter personal Regulamentului (UE) nr. 2016/679, aplicabil in Romania din data de 25 mai 2018.

Asadar, avem obligatia de a administra datele tale personale in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate si ne angajam sa respectam aceste obligatii.

2. Cum ne poti contacta

Pentru orice intrebari sau nelamuriri cu privire la modul in care prelucram datele tale cu caracter personal sau pentru a-ti exercita drepturile in legatura cu datele tale, ne gasesti la adresa de e-mail: suport@brunomag.ro

3. Ce sunt Datele cu caracter personal:

Date cu caracter personal inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila (persoana subiect). Datele cu caracter personal includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana subiect. Cateva exemple de date cu caracter personal sunt: nume, prenume, cod numeric personal, data de nastere, adresa, adresa de e-mail, numar de telefon, date bancare, fax, seria si actul de identitate/pasaport, varsta, elemente de identificare online (cum este iP-ul sau un cookie iD) sau imaginea ta surprinsă în poze de la evenimente.

4. Ce fel de informatii colectam de la tine, care e scopul pentru care colectam aceste informatii si temeiul legal pentru prelucrare

Colectăm informații în funcție de activitățile pe care le desfășurăm și contextul în care interacționezi cu noi:

4.1. Atunci cand te inscrii la un eveniment

Ce informatii colectam:

Îti punem la dispozitie un formular de inscriere. Acesta poate sa includa urmatoarele campuri: Nume, Prenume, Adresa de E-mail, Telefon, Varsta, Ocupatia, Business-ul pe care il detii, sursa din care ati aflat de eveniment, asteptari de la eveniment, si daca dorești sa fii informat in legatura cu evenimentele la care Brunomag are calitatea de organizator sau co-organizator prin email sau/si telefon.

De asemenea, este posibil sa iti cerem date suplimentare pentru facturare, daca evenimentele noastre sunt cu plata. Date de facturare:

 • pentru persoane fizice: Nume, Prenume, Adresa.
 • pentru persoane juridice: Nume firma, CUI, Nr. Inregistrare Reg. Com., Adresa, Email, Telefon, Cont Bancar,/ IBAN, Banca.

Care e scopul si temeiul legal pentru prelucrare:

Scopul: Cand colectam informatii despre nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, o facem pentru a te contacta cu detalii despre accesul la eveniment si despre eventuale schimbari in programul de organizare.

Temeiul legal pentru prelucrare: este intrarea intr-un contract si executarea unui contract la care esti parte (tu ești participantul, noi suntem organizatorii) sau pentru a face demersurile necesare, la cererea ta, inainte de incheierea unui contract. Acest temei al prelucrarii este prevazut de articolul 6 alineatul 1 litera b) din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

Scopul: Cand colectam informatii despre Varsta, Ocupatia, Business-ul pe care il detii, sursa din care ai aflat de eveniment si asteptari de la eveniment pentru a putea sa personalizam evenimentul si sa iti oferim cele mai relevante informații pentru domeniul tau.

Temeiul legal pentru prelucrare: Aceste informatii nu sunt obligatorii pentru a ne executa contractul si nu esti obligat sa ni le dai pentru a participa la eveniment, ci ni le poti da doar daca vrei, pentru a ne ajuta in personalizarea evenimentului. Temeiul legal este consimtamantul tau. Acest temei al prelucrarii este prevazut de articolul 6 alineatul 1 litera a) din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

Iti poti retrage consimtamantul oricand, trebuie doar sa ne contactezi prin e-mail.

Scopul: Cand colectam datele de facturare, o facem pentru a putea sa iti emitem factura.

Temeiul legal pentru prelucrare: obligatia noastra de a ne conforma cerintelor legale prevazute in Codul fiscal cu privire la elementele pe care trebuie sa le includa factura. Acest temei este prevazut de articolul 6 alineatul 1 litera c din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

Refuzul tau de a furniza informatii necesare pentru livrarea serviciilor noastre (nume, prenume, e-mail, telefon si domiciliu – pentru facturare) poate sa determine, dupa caz, sistarea serviciilor noastre ca urmare a imposibilitatii de a iti oferi serviciile.

4.2. Atunci cand te inscrii la Newsletter-ul nostru

Ce informatii colectam:

Avem pe site sectiuni in care te poti inregistra la newsletter-ul nostru pentru a primi informatii si articole despre activitatile noastre. Formularul de inscriere la newsletter are urmatoarele campuri: Nume, Prenume, E-mail.

Care e scopul si temeiul legal pentru prelucrare:

Scopul: Folosim datele pentru a-ti trimite informatii si articole despre activitatile noastre.

Temeiul legal pentru prelucrare: Colectam informatiile despre nume, prenume si adresa de e-mail doar pe baza consimtamantului tau. Acest temei al prelucrarii este prevazut de articolul 6 alineatul 1 litera a) din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

Iti poti retrage consimtamantul oricand, trebuie doar sa ne contactezi pe email la suport@brunomag.ro sau sa apesi butonul de dezabonare din e-mailurile primite.

4.3. Atunci cand te inscrii pentru a fi voluntar in proiecte din comunitate, pe care noi, Brunomag, le sprijinim.

Ce informatii colectăm:

Pe pagina noastra cu proiecte pentru comunitate avem un formular care strange date cu caracter personal: Proiecte din Comunitate. Acest formular are intentia de a invita persoanele sa se implice voluntar in proiectele pentru comunitate. Formularul are urmatoarele campuri: Nume, Prenume, E-mail, Telefon, Subiect, Mesaj.

Care e scopul si temeiul legal pentru prelucrare:

Scopul: Acest formular are intentia de a colecta datele tale pentru a te contacta sa iti spunem ce proiecte din comunitate sprijinim si in care te poti inscrie ca voluntar. Dupa ce completezi formularul vei intra in baza noastra de date si te anuntam de indata ce avem un proiect in care te poti implica alaturi de noi.

Temeiul legal pentru prelucrare: Colectam si folosim informatiile doar pe baza consimtamantului tau. Acest temei al prelucrarii este prevazut de articolul 6 alineatul 1 litera a) din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

Iti poti retrage consimtamantul oricand, trebuie doar sa ne contactezi pe email la suport@brunomag.ro

4.4. Atunci cand tu ne contactezi direct, prin e-mail sau telefon

Ce informatii colectăm:

Atunci cand ne contactezi direct, vom avea acces la adresa ta de E-mail sau la numarul de telefon, precum si la orice alte informatii pe care ni le furnizezi prin e-mail: https://www.brunomag.ro/contact/. Formularul include urmatoarele campuri: Nume complet, E-mail, Telefon, Mesaj.

Care e scopul și temeiul legal pentru prelucrare:

Scopul: Folosim datele tale pentru a raspunde la intrebarile pe care le ai sau pentru a furniza orice alte informatii ne ceri.

Temeiul legal pentru prelucrare: Colectam si folosim informatiile doar pe baza consimtamantului tau. Acest temei al prelucrarii este prevazut de articolul 6 alineatul 1 litera a) din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

Iti poti retrage consimtamantul oricand, trebuie doar sa ne contactezi pe email la suport@brunomag.ro.

4.5. Atunci cand te inscrii in procesul nostru de recrutare 

Ce informatii colectăm:

Colectam date cu caracter personal prin doua formulare cu mai multe campuri:

 • Primul formular contine urmatoarele campuri: nume complet, adresa de e-mail, numarul de telefon, intervalul de varsta, Cate ore doresti sa lucrezi? In ce interval de timp?, Ai vreo cerinta specifica/deosebita in legatura cu modul de lucru? , Care este salariul BRUT ( in LEI) dorit? ( http://www.calculatorsalariu.ro/ ), Care este modelul de “boss” ideal?, Care este proiectul de care esti cel mai mandru si ce dificultati ai avut in a-l implementa?, Ce ai invatat din acest proces?, Te rugam sa ne oferi cateva idei, De ce pleci de la actualul loc de munca? (daca este cazul), Care era rolul tau la ultimul loc de munca? Ce iti placea si ce nu iti placea? Te rugam sa oferi 2-3 exemple, Cati colegi aveai? Cu cati dintre ei ai lucrat si cum v-ati impartit treburile? Care a fost cel mai dificil si cum v-ati inteles? Te rugam sa oferi doua exemple, Care sunt cele mai importante TOP 3 lucruri pe care trebuie sa le stim despre tine? Cum te-ar descrie colegii?, Cu ce poti sa contribui pozitiv intr-o echipa? Sau preferi rolul “lupului singuratic”?, Pe ce tehnologii iti place sa lucrezi cel mai mult? , Cum stai la curent cu noutatile in zona TECH? , Cum faci performanta in domeniul in care lucrezi? Sau cum masori ceea ce constituie progres pentru tine?, Ce tool-uri folosesti pentru organizare?, Ce muzica asculti? (Suntem melomani, mergem la concerte etc. 🙂 ), Ai vreo pasiune? daca da, care este sau care sunt?, Doresti informatii in legatura cu viitoarele job-uri disponibile prin email sau/si telefon?.
 • Al doilea formular contine urmatoarele campuri: email, nume complet, telefon, Pe o scara de la 1 la 10, cat de mult stii sa programezi in PHP? Fa-ti o autoevaluare si completeaza si tehnologiile cu care ai lucrat (ex: Laravel – Nota 9, Magento 2 – Nota 7, OpenCart – Nota 5, PrestaShop – Nota 8 etc), Pe o scara de la 1 la 10, cat de mult stii NodeJS? Fa-ti o autoevaluare si completeaza si tehnologiile cu care ai lucrat (ex: Express – Nota 8 etc), Pe o scara de la 1 la 10, cat de mult stii Python? Fa-ti o autoevaluare si completeaza si tehnologiile cu care ai lucrat (ex: Flask – Nota 7 etc), Pe o scara de la 1 la 10, cat de mult stii sa lucrezi in WordPress? Fa-ti o autoevaluare si completeaza si tehnologiile cu care ai lucrat (ex: Themes – Nota 8, Plugin Development – Nota 10 etc), Pe o scara de la 1 la 10, cat de mult esti familiar cu lucrul in Git?, Pe o scara de la 1 la 10, cat de mult esti familiar cu Linux? Este important pentru noi sa mentionezi experienta privind lucrul in linia de comanda, procese, permisiuni, configurare servere, retelistica etc., Doresti informatii in legatura cu viitoarele job-uri disponibile prin email sau/si telefon?.

Care e scopul si temeiul legal pentru prelucrare:

Scopul: Colectam toate aceste date pentru a ne gasi cel mai potrivit coleg pentru proiectele noastre viitoare și vrem sa te cunoastem cat mai bine inainte de prima intalnire. Ne intereseaza atat cunostintele tale tehnice, cat si ce preferinte ai in ceea ce priveste munca in echipa si tinem cont de raspunsurile tale la intrebari pentru a stabili daca putem continua in procesul de recrutare cu faza interviului.

Temeiul legal pentru prelucrare: Colectam si folosim informatiile doar pe baza consimtamantului tau. Acest temei al prelucrarii este prevazut de articolul 6 alineatul 1 litera a) din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

Iti poti retrage consimtamantul oricand, trebuie doar sa ne contactezi pe email la suport@brunomag.ro.

4.6. Atunci cand participi la evenimentele noastre/ cursurile noastre

Te vom intreba daca iti dai acordul pentru a se publica poze cu imaginea ta.

Cand participi la evenimentele noastre, fiind un eveniment/curs public Brunomag Concept isi rezerva dreptul de a folosi acele poze si in ofertele confidentiale pe care le trimitem clientilor. sau campaniilor de marketing. 

4.7. Atunci cand navighezi pe site

Ce informații colectăm: Atunci cand navighezi pe site-ul nostru, colectam informatii despre vizita ta. Aceste informatii includ adresa IP, locatia din care ne accesezi site-ul, sistemul de operare de pe care ne accesezi și istoricul paginilor pe care navighezi.

Care e scopul și temeiul legal pentru prelucrare:

Scopul: colectăm aceste date pentru a observa daca informatiile pe care le oferim pe site sunt de interes pentru cititori, pentru a ne adapta produsele si serviciile la nevoile din piata sau pentru a diagnostica eventuale probleme pe care le are site-ul nostru.

Temeiul legal pentru prelucrare: interesul nostru legitim de a observa tendințele pieței și de a ne adapta prezența online. Acest temei este prevazut de articolul 6 alineatul 1 litera f din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

Folosim de asemenea cookie-uri. Despre ce sunt cookie-urile, cum le folosim si de ce si cum poti tu sa impiedici folosirea acestora, te rugam sa citesti in politica noastra privind cookie-urile: Politica de utilizare a Cookie-urilor

4.8. Atunci cand plasezi o comanda pe site

Ce informații colectăm: Atunci cand plasezi o comanda pe site-ul nostru, colectam informatii privind datele de facturare ale societatii comerciale. Aceste informatii includ numele societatii, codul fiscal, adresa de facturare, numele persoanei de contact, adresa de e-mail, telefon, precum si alte informatii de natura tehnica precum date de conectare la un sistem informatic (in functie de serviciul ales).

Care e scopul și temeiul legal pentru prelucrare:

Scopul: colectăm aceste date in interesul legitim pentru desfasurarea contractului la distanta si pentru facturare, prin plasarea unei comenzi in magazinul nostru online.

Temeiul legal pentru prelucrare: Colectam si folosim informatiile doar pe baza consimtamantului tau. Acest temei al prelucrarii este prevazut de articolul 6 alineatul 1 litera a) din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

Iti poti retrage consimtamantul oricand, trebuie doar sa ne contactezi pe email la suport@brunomag.ro

Folosim de asemenea cookie-uri. Despre ce sunt cookie-urile, cum le folosim si de ce si cum poti tu sa impiedici folosirea acestora, te rugam sa citesti in politica noastra privind cookie-urile: Politica de utilizare a Cookie-urilor

 

5. Cum asiguram securitatea datelor tale

Vom procesa datele tale in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.

6. Cat timp pastram datele tale

Atunci cand te inscrii la un eveniment stocam datele tale pe o perioada de 5 ani de la finalizarea cursului sau de la ultima plată a facturii pentru participarea la curs.

Atunci cand te inscrii la Newsletter-ul nostru iti pastram datele timp de 3 ani de la ultimul e-mail pe care l-ai deschis.

Atunci cand te inscrii pentru a fi voluntar in proiecte din comunitate, pe care noi, Brunomag, le sprijinim, îți păstrăm datele timp de 3 ani de la momentul la care te-ai înscris în baza noastră de date sau de la ultimul proiect de voluntariat la care ai participat alături de noi.

Atunci cand tu ne contactezi direct, prin e-mail sau telefon iti pastram datele timp de 3 ani de la ultimul e-mail sau de la ultimul telefon pe care ni l-ai trimis.

Atunci cand te inscrii in procesul nostru de recrutare iti pastram datele timp de 3 ani de la momentul la care ai completat formularul sau de la ultima intalnire, discutie telefonica sau e-mail primit de la tine.

Atunci cand navighezi pe site iti pastram datele timp de 3 ani de la ultima vizita pe site-ul nostru.

7. Cui divulgam datele tale si de ce

Putem furniza datele tale cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de colaborare, atunci cand acestia sunt parteneri de afaceri care lucreaza in numele nostru, cum ar fi avocati externi, dar numai in scopurile mentionate in aceasta politica de confidentialitate. Ne selectam partenerii de afaceri avand grija ca acestia vor pastra datele in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza:

 • a.furnizorilor de servicii de curierat;
 • b.furnizorilor de servicii de marketing;
 • c.furnizorilor de servicii de plata/bancare;
 • d.furnizorilor de servicii de marketing;
 • e.asiguratori;
 • f.firmei de contabilitate;
 • g. avocatilor.

Totodata, numai cu acordul tau expres si anterior acestui transfer, transmitem informatiile tale catre companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si serviciilor noastre.

Mai putem transfera datele catre autoritati si institutii publice, in cazul in care activitatea lor implica cunoasterea acestor date, atunci cand este necesar acest transfer pentru a raspunde unei plangeri, pentru a ne exercita un interes legitim sau pentru a raspunde intr-o procedura legala obligatorie.

8. Informatii despre transferarea datelor in afara Uniunii Europene

La acest moment nu transferam date in afara Uniunii Europene.

9. Care sunt drepturile tale

Dreptul de a fi informat (prevazut de art. 15 din Regulamentul (UE) nr. 2016/679) – inseamna ca ai dreptul de a sti cine, cum si in ce modalitate iti prelucreaza datele cu caracter personal.

Dreptul de acces la date (prevazut de art. 15 din Regulamentul (UE) nr. 2016/679)

– inseamna ca ai dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, ai acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care iti prelucram datele.

Dreptul la rectificare (prevazut de art. 16 din Regulamentul (UE) nr. 2016/679) – inseamna ca ai dreptul sa obtii de la noi corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicata fiecarei persoane la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) (prevazut de art. 17 din Regulamentul (UE) nr. 2016/679) – inseamna ca ai dreptul de a cere sa iti stergem datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate.

Ai acest drept atunci cand (a) datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate si prelucrate, (b) ti-ai retras consimtamantul si nu mai exista alt temei legal pentru prelucrare, (c) te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze pentru a continua prelucrarea sau (d) datele tale au fost prelucrate ilegal.

Asadar, te rugam sa retii ca sunt si exceptii de la dreptul tau la stergerea datelor. aceste exceptii se refera, de exemplu, la situatiile in care datele tale sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale (de exemplu, atunci cand suntem obligati sa retinem datele de facturare) sau atunci cand le prelucram pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii (prevazut de art. 18 din Regulamentul (UE) nr. 2016/679) – inseamna ca ai dreptul de a obtine de la noi restrictionarea prelucrarii, atunci cand se aplica unul din cazurile urmatoare: (a) contesti exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor; (b) prelucrarea este ilegala, iar tu te opui stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; (c) in cazul in care noi nu mai are nevoie de datele tale cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar tu ni le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; (d) in cazul in care tu te opui prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor tale.

Dreptul la portabilitatea datelor (prevazut de art. 20 din Regulamentul (UE) nr. 2016/679) – inseamna ca ai dreptul de a primi datele personale pe care ni le-ai furnizat si pe care noi le prelucram in temeiul unui contract sau al consimtamantului tau, prin mijloace automate. Ai dreptul de a primi aceste informatii intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si ai dreptul de a transmite aceste date unui alt operator, fara obstacole din partea noastra.

Dreptul la opozitie (prevazut de art. 21 din Regulamentul (UE) nr. 2016/679) – inseamna ca ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale, de exemplu atunci cand le folosim in scopuri de marketing direct. Dreptul de a-ti retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scopuri de marketing direct, spre exemplu, il ai in mod direct, prin folosirea obtiunii dezabonare din newslettere sau prin trimiterea unui email la office@brunomag.ro.

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afecteaza intr-o masura semnificativa.

Dreptul de a formula o plangere la autoritatea Nationala de supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro, tel: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212.

Te rugam sa ai in vedere si urmatoarele:

Perioada de timp: Vom incerca sa raspundem la solicitarea ta in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit din motive specifice legate de complexitatea cererii tale. Cand aceasta perioada va fi extinsa, te vom informa despre termenul de prelungire si despre motivul pentru care am prelungit termenul.

Restrictionarea accesului: in anumite situatii, este posibil sa nu iti putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale, din cauza dispozitiilor legale. Daca refuzam cererea ta de acces, te vom informa despre motivul refuzului.

Imposibilitatea de a te identifica: in unele cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele tale personale, din cauza identificatorilor pe care ii furnizezi in solicitarea ta. te vom informa despre aceasta situatie si iti vom oferi posibilitatea de a furniza, daca este cazul, informatii suplimentare pentru a te identifica.

10. Cum iti poti exercita drepturile

Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, pentru a vizualiza sau a modifica datele personale, pentru a obtine informatii despre perioada de timp pentru care Brunomag Concept SRL intentioneaza sa pastreze datele personale sau pentru alte intrebari legate de datele personale sau daca doresti sa te informam daca, la solicitarea unei alte persoane, am stocat sau am prelucrat oricare din datele tale cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi la e-mail: office@brunomag.ro.

11. Schimbari in politica de confidentialitate

Aceasta politica poate fi actualizata din cand in cand, de exemplu in urma modificarii legislatiei relevante sau atunci cand dorim sa o facem mai usor de citit ori vrem sa iti protejam mai bine drepturile.

Te rugam sa revii des pe aceasta pagina, pentru ultimele noutati in ceea ce priveste practicile noastre de confidentialitate.