Ce facem

Despre noi

Sustinem IMM-urile cu solutii de afaceri pentru o crestere scalabila. Scopul nostru este simplificam si sa optimizam munca. 

Astfel, angajatii au mai mult timp sa se concentreze pe muncile creative, care au o valoarea mai mare si care duc la cresterea satisfactiei la locul de munca. 

Iar, antreprenorii si persoanele din TOP Management obtin o claritate legata de ce se intampla si pot lua decizii bazate pe date reale. Acest lucru ajuta la cresterea afacerii intr-un mod cu adevarat sanatos. 

Istoric

Etapele prin care am trecut

2019

Automatizare procese de lucru pentru companii

Sustinem companiile medii si mari din Romania sa isi automatizeze si sa isi simplifice fluxurile de lucru. Organizam sarcinile de lucru, imbunatatim procesele prin consultanta si prin implementarea & configurarea de solutii personalizate.

2018

Cursuri si Recrutare in IT

Suntem o companie de IT si am avut nevoie de-a lungul timpului sa recrutam si pentru noi. Ne-am gandit ca este o solutie potrivita sa invatam firmele de resurse umane sa recruteze in IT sau sa recrutam noi pentru alte companii pentru functiile tehnice disponibile.

2015

Optimizare fluxuri

Am sustinut mici intreprinzatori in cresterea afacerii prin solutii de eficientizare fluxuri de vanzari, fluxuri de sarcini angajati, fluxuri de marketing, automatizari si integrari sisteme.

2014

Software development

Am lucrat International cu SUA si cu Europa si am realizat la comanda, conform cu cerintele clientului software personalizat. Chiar am facut parte din echipa care a ajutat la digitalizarea sistemului de vot din TEXAS, SUA. Am codat de-a lungul timpului si in cele mai versatile tehnologii si am facut parte din proiecte de blockchain.

2012

Realizare website-uri personalizate

Am sustinut freelancerii, companiile mici si mijlocii sa isi realizeze propria carte de vizita online, practic un website, fie el si magazin online sau doar un website de prezentare.

Cum suntem

Aptitudini dezvoltate

Suntem o echipa stransa care are ca scop satisfactia clientului. Pentru noi conteaza cel mai mult relatia de colaborare si perspectiva de crestere atat pentru client, cat si pentru noi. Focusul nostru este sa avem colaborari de lunga durata cu rezultate excelente. 

Automatizare procese de lucru
Consultanta

Implementare

Instruire

Suport

Software development
Programare

Testare

Livrare

Suport

Skills
Automatizare procese de lucru
95%
Software development
85%
Cum functioneaza

Procesul nostru

Consultanta
Intalnire online cu un consultant TECH cu scopul de afla informatii legate de nevoile tale.
Implementare
Implementam un proiect pilot pentru a introduce persoanele implicate in proiect.
Instruire
Instruire pentru sistemului implementat. Suport pe toata durata proiectului prin intalniri si call-uri.
Suport
Solutii de imbunatatire pe durata intregului proiect pentru a avea succes.

Parteneri

Rolurile noastre

Echipa