Inchiderea de luna neaglomerata - un ideal care poate deveni realitate

bannere pt LP

Cui este destinat procesul de lucru?

  • firmelor de contabilitate/contabililor care folosesc Excel pentru gestionarea activitatii si vor sa continue sa lucreze in Excel
  • firmelor de contabilitate/contabililor care isi doresc eficientizarea procesului de lucru si a timpului si a energiei irosite pe comunicarile repetitive cu agentii economici
  • firmelor de contabilitate cu echipe mici sau contabililor cu 20+ de ani de experienta care prefera abordari “old-school”

Ce veti primi dupa descarcare

  • un proces preformatat in Excel/Google Sheets pe care il poti personaliza, impreuna cu un ghid despre folosirea acestuia
  • acest ghid iti va arata cum sa evidentiezi usor, in timp real, situatia data de intarzierile cauzate de aducerea cu intarziere a actelor, precum si stadiul dosarelor si serviciile suplimentare solicitate de un agent economic in cursul lunii
  • BONUS: un set de 3 mesaje trimise de catre CEO-ul nostru care sa va ajute sa evaluati si sa imbunatatiti actualele procese de lucru din societatea dvs.de contabilitate
  • Veti afla despre importanta masurari rundelor de clarificare privind documentele lipsa
  • Veti afla un mod facil de a separa munca recurenta de munca suplimentara
  • BONUS: Oferta speciala pentru cursul Academia de Digitalizare Brunomag

Preveniti aglomerarile la final de luna!

"*" indicates required fields

Ma intereseaza:
In functie de ce alegeti, va putem sugera idei pe viitor, care am vazut ca se potrivesc la alte cabinete de contabilitate cu care am lucrat.
Doresc sa ma abonez la newsletter*

Ai intrebari legate de procesul de digitalizare? Nicio problema.

Avem o sectiune cu intrebari venite de la alti contabili, la care am incercat sa raspundem cat mai explicit. Dar si cateva intrebari la care ne-am gandit ca ati avea nevoie de raspunsuri. Pentru a vedea sectiunea apasa aici.

Ce spun Clientii nostri despre Brunomag

Echipa Brunomag ne-a sprijinit în digitalizarea sistemului de organizare a sarcinilor. Au fost alături de noi la fiecare pas, chiar de la inițiativă, prin implementare, training și consultanță post-implementare. Colaborarea cu această echipă este mai mult decât eficientă sau productivă. Ei chiar pun suflet în munca lor, și astfel rezultatul este unul remarcabil. Ne bucurăm de oportunitatea acestei colaborări, este foarte plăcut să lucrezi cu oameni cu o asemenea atitudine pozitivă și deschisă.

Untitled design

Lucrez cu Brunomag de peste 5 ani si spun cu mana pe inima “Jos palaria!”. Brunomag nu e o simpla echipa de programatori care urmeaza instructiunile date ca niste robotei ci oameni faini, zambitori, implicati, care pun suflet in ceea ceea fac si depun tot efortul sa faca un lucru de calitate. Brunomag ne-a ajutat sa dezvoltam plugin-urile SmartBill pentru magazinele online, module care sunt utilizate de mii de clienti in fiecare zi. Am avut neclaritati si am ridicat multe intrebari referitoare la platoformele pentru care am dezvoltat modulele SmartBill dar de fiecare data cei de la Brunomag m-au lamurit si m-au sfatuit, oferindu-mi toate informatiile si variantele optime pentru implementare.

smartbill logo brunomag

Colaborarea cu Brunomag Concept ne-a ajutat sa avem o imagine mai clara a activitatii.Dupa implementarea noului sistem, am castigat timp cu trimiterea taxelor si altor documente, salvand chiar cateva zile pe luna. Suntem foarte incantati de colaborare pentru ca au livrat tot ce ne-am dorit, intr-un timp scurt. Recomandam tuturor colegilor care au un cabinet de contabilitate sa iti optimizeze procedurile, daca vor sa creasca.

104310706 1458909934281218 1283341921194340492 n

Exprimăm toată aprecierea noastră pentru colaborarea fructuoasă pe care o avem cu Brunomag Concept. Datorită strategiei și soluțiilor oferite de ei, am reușit să obținem claritate și organizare în munca noastră. Avem acum toate informațiile importante reunite într-un singur loc, ceea ce ne-a facilitat procesele de evidență, urmărire a timpilor de lucru și a serviciilor suplimentare oferite.

chrome capture 2024 5 20 12

Colaborarea cu echipa Brunomag a fost foarte bine structurata si organizata. Acestia au venit in intampinare cu exact problemele din firma noastra de contabilitate, concentrandu-se pe clarificarea proceselor de lucru si furnizarea unui instrument eficient pentru colaborare, dat fiind faptul ca inainte, fiecare angajat tinea evidenta lucrarilor pe hartie. 

Prin sesiunile de consultanta, au aratat rabdare si sprijin in gestionarea rezistentei la schimbare. Colaborarea ne-a oferit o perspectiva clara asupra activitatii noastre, identificand sarcinile consumatoare de timp si clientii care ne solicita servicii suplimentare. Ne bucuram sa fim parteneri in transformarea digitala!

logo zlate