Aliniat la timpurile noastre

Un HR modern

Tranformarile din HR

Domeniul HR se va trasnforma, va fi unul modern, orientat catre metrice si catre auto-perfectionare. 

Cum poti sa devii un HR-ist istet si cum poti ajuta la nivel practic business-urile si clientii, sunt doar cateva idei de inceput cu care te invitam sa “cochetezi”!

Cursurile de recrutare in IT te vor ajuta sa intelegi ce este in “mintea unui IT-ist” si sa imbunatatesti procesul de recrutare cu un pipeline orientat catre calitate, nu doar volum.

Acest lucru iti va oferi posibilitatea sa te remarci intr-o piata zgomotoasa dominata de volum. 

Cursurile te vor ajuta sa legi conversatii substantiale cu candidatii, astfel incat ei sa primeasca intrebari si teste relevante. O sa poti sa recunosti tehnologiile si ce fac ele de fapt, sa realizezi un screening la CV si sa trimiti apoi mesaje personalizate corecte in functie de tehnologia stiuta de candidat.

Alege cursul potrivit

IT Talent Search Strategy

Ce oferim

Beneficii

Facilitarea comunicarii
Aceste cursuri te ajuta sa pui intrebari relevante la interviuri, chiar si la cele tehnice. Sa legi conversatii esentiale si sa stabilesti conexiuni puternice.
Trierea candidatilor dupa CV
Ne plac detaliile si intr-un CV tehnic sunt multe. De aceea, te ajutam sa iti reducem timpul de ``screening CV`` pentru candidatii tehnici.
Intelegere la nivel de baza a principalelor tehnologii si subcategorii
Si IT-istii sunt oameni, sensibili mai ales in comunicarea cu HR-ul, daca acestia realizeze greseli sau confunda technologiile.
Afli de mai multe surse de cautare
Linkedinul nu este singura sursa de cautare. Iti aratam si alte canale si solutii pentru ca procesul de cautare sa aibe o ``palnie`` mai mare.
Checklist de verificare date
Noua ne place sa lucram strategic, de aceea iti propunem un checklist de verificare util asupra datelor.
Strategii de cautare si targetare
Strategii creative de pipeline cu reducerea timpului de recrutare si largirea ``palniei``.
Ce ne recomanda

Experienta

Experienta noastra

1 110
ore de curs

60%
dintre participanti au evaluat cursurile noastre ca fiind “excelente”

892
participanti

35%
dintre participanti au evaluat cursurile noastre ca fiind “foarte bune”

Suntem o companie de software development cu experienta in proiecte variate si internationale pentru care am recrutat candidati pe diferite tehnologii, rapid si eficient.

Stim cat de dificil este sa cauti o persoana tehnica si de aceea credem ca prin acest curs putem sa “modernizam” procesul oricarei persoane sau oricarui departament de HR care recruteaza la nivel tehnic.

Dorim sa impartasim “know how-ul” pe care il avem, totul la un nivel de baza, astfel incat procesul de recrutare sa fie mai structurat, orientat catre crestere.