Într-o lume în care sunt atât de multe lucruri de ținut minte, tehnologia este eroul salvator care face viața mai ușoară. Echipa de la SMS Link ne este de ceva vreme o soluție și un erou în toate situațiile ce țin de remindere și comunicare, fiind și singurul furnizor de servicii SMS din România. www.smslink.ro este platforma completă pentru servicii SMS ce integrează un întreg ecosistem de servicii şi aplicaţii pentru ca orice integrare să fie la un click distanţă.  

Nu doar că dețin o implementare simplă, dar acum puteți scăpa de vechile proceduri, care ocupă timp și aduc stres, de a suna clienții sau a le trimite e-mailuri. Toate aceste sarcini se pot automatiza prin mesaje de reamintire sau de înștiințare (SMS-uri) trimise automat.

De ce să folosiți SMSlink în firma dumneavoastră?

  • E la îndemână și foarte vizibil, telefonul fiind omniprezent în viețile noastre. Clienții dumneavoastră nu vor omite notificările primite.
  • Nu necesită conexiune la Internet; clienții dumneavoastră pot primi mesajele oricând, având, totodată, și acoperire internațională.
  • Clienții vor primi notificări în timp util, în funcție de nevoile dumneavoastră, în așa fel încât termenele limită să nu fie depășite 
  • Aduce o mai bună organizare a muncii pentru toți angajații, tot acest proces putând fi susținut de o procedură implementată la nivel de firmă.
  • Cu orice impediment v-ați confrunta, acesta va putea fi rezolvat cu ajutorul echipei de suport, deoarece aveți suport 24/7 prin e-mail și telefon.
  • Integrare cu numeroase platforme cunoscute ca HubSpot, ZenDesk, Google Calendar etc.
  • Angajații nu vor mai simți presiunea prin care trebuie să le aducă aminte clienților de data aducerii actelor, deoarece SMS-urile se vor trimite recurent, într-un mod personalizat de dumneavoastră.

Brunomag & SMS link

Cum funcționează?

Brunomag oferă consultanță specializată în vedere digitalizării firmelor din România. După expunerea problemelor cu care se confruntă clienții noștri, noi oferim soluții pentru o muncă mai eficientă și dezvoltare într-un timp mai scurt a firmei. Toate aceste soluții își au originea înau nevoie de proceduri și timp de implementare asistat de echipa noastră.

În acest caz, SMS link este soluția pentru firma dumneavoastră, dacă:

  • aveți nevoie de remindere pentru clienți, ca să vă asigurați că aduc actele la timp
  • aveți nevoie de remindere pentru clienți pentru a-i notifica de sumele de plată trimise pe e-mail.
  • aveți nevoie de notificări pentru a anunța anumite costuri suplimentare, care survin pe durata colaborării
  • confirmări de predare/primire ale dosarelor.

Puteți vedea mai jos un exemplu al unei firme de contabilitate, care ne este deja client. Aceasta are implementat serviciul de SMS, pentru a le aminti clienților să aducă actele în intervalul 1-5 ale lunii. Fiecare mesaj este trimis în data în care doriți dumneavoastră, către recipientele alese de dumneavoastră. Simplu și la obiect, nu?

wwwbrunomagro solutii de digitalizare pentru contabili

Prin digitalizare, faceți o alegere către calea cea mai simplă prin care angajații dumneavoastră își desfășoară activitatea. În același timp, firma dumneavoastră nu doar că va deveni mai eficientă, dar va avea rezultate imbatabile într-un timp mai scurt. 

Rezerva o intalnire cu noi si hai sa vedem daca acest reminder se potriveste afacerii tale.

REZERVA O INTALNIRE