Hubspot CRM este un sistem CRM intuitiv si automat care are grija de cele mai mici detalii in gestionarea relatiilor cu clientii. Veti gasi tot ce ai nevoie pentru a organiza, monitoriza si prelucra datele clientilor.

Si este gratuit. 

Cum functioneaza Hubspot CRM?

Hubspot CRM permite sa organizezi tot ce cunosti despre oameni si afacerile cu care lucrezi.

Poti sa creezi cu usurinta campuri cu date de contact si alte informatii legate de clienti. Poti stoca informatii ca de exemplu notite pentru fiecare client in parte si poti sa vizualizezi toate interactiunile anterioare ale clientului cu persoanele din echipa ta. Poti chiar incepe sa comunici cu clientul direct in CRM – prin telefon, e-mail, prin chat live sau messenger. 

In acelasi timp, Hubspot CRM ofera echipei instrumentele suplimentare necesare pentru a gestiona o relatie cu clientii potentiali si existenti.

De exemplu, echipa de vanzari poate gestiona cu usurinta vanzarile deschise prin asa-numitele oferte si poate urmari in ce etapa a procesului de vanzari se afla clientul. Exemplu: s-a trimis oferta, s-a trimis linkul de plata, s-a trimis contractul etc.. 

Sarcinile sunt un alt instrument util. Acestea permit tuturor membrilor echipei sa creeze si sa atribuie sarcini si sa seteze mementouri. 

Hubspot CRM include si un instrument numit chat. Este o casuta de e-mail comuna care combina conversatii din chat live, e-mail de echipa si Facebook Messenger. Acest lucru permite sa raspunzi rapid la intrebarile clientilor dintr-un singur loc, fara a lasa nici o intrebare fara raspuns. 

AVANTAJE Hubspot CRM

  1. Este Gratuit pentru totdeauna.
  2. Ofera un numar nelimitat de utilizatori.
  3. Detine pana la 1.000.000 de contacte si companii.  

Este acest CRM adecvat pentru compania ta? 

Ai in vedere sa implementezi HubSpot in companie? Dar doresti sa fii 100% sigur ca este solutia potrivita? 

Atunci te invitam sa rezervi o intalnire de 15 – 30 de minute cu noi pentru a-ti raspunde a intrebari. 

REZERVA O INTALNIRE