Ce este un sistem de gestionare a documentelor online?

Un sistem cloud iti permite sa creezi, colaborezi si sa iti organizezi materialele intr-un singur loc. Acest sistem reprezinta un spatiu de lucru al echipei care imbina cunostintele si colaborarea. Sistemul de gestionare a documentelor iti ofera oportunitatea de a crea pagini pentru a conlucra pe orice proiect sau idee. Spatiile de lucru iti ajuta echipa in organizarea si structurarea muncii in asa fel incat fiecare membru poate avea acces la informatie care tine de compania ta, informatie care duce la o munca mai eficienta.

Sistemele de gestionare a documentelor online se adreseaza oricaror companii, indiferent de marimea lor sau de specificul activitatii, de la cele care se bazeaza pe rigoarea sarcinilor, pana la cele care doresc sa isi devolte cultura organizationala.

Ce functionalitati cheie are un sistem de gestionare a documentelor online?

Pagina

Informatiile voastre sunt adaugate in pagini  – documente pe care le poti crea in sistem. Se pot face pagini pentru aproape orice, de la planuri de proiect pana la notite din sedinte, ghiduri, politici si altele. 

Spatiul

Paginile sunt stocate in spatii – dosare in care iti pastrezi informatiile organizate. Se pot crea oricate spatii sunt necesare pentru echipa ta. 

Arborele de pagini

Iti poti ordona continutul spatiului cu un arbore ierarhic al paginilor care permite gasirea rapida a informatiilor dorite. Este recomandat sa organizezi paginile in spatii inrudite. 

Ce beneficii iti aduce un sistem de gestionare a documentelor online?

Editare in timp real

Editati paginile impreuna in acelasi timp si publicati actualizari care evidentiaza schimbarile, urmarite prin istoricul versiunilor. 

Comentarii

Make it a team effort with in-line and page comments, likes, and visual elements such as images, GIFs, and emojis.

Notificari

Atentioneaza-ti colegii atunci cand ii etichetezi sau asigneaza o sarcina asa incat toata lumea poate controla evolutia muncii.

Integrari cu alte sisteme si personalizari

Personalizeaza sistemul de gestionare a documentelor online cu sute de aplicatii care includ diagrame, tematici si solutii de gestionare a fluxului de lucru, toate pentru nevoile echipei tale. 

REZERVA O INTALNIRE