A gasi momentul perfect pentru stabilirea unei intalniri poate fi o adevarata provocare. Pare a fi un fel de joc de noroc, in care fiecare arunca cu cate o data si ora, pana se nimereste lozul castigator. Acest ping-pong de “eu pot atunci, tu poti?”, “pai eu nu pot atunci, ce zici de…” poate deveni o sursa in plus de stres. 

De ce sa nu folosesti altfel timpul pe care-l pierzi cu tot acest du-te-vino? Profesionistii folosesc diverse aplicatii pentru programarea automata a intalnirilor

brunomag.ro cum sa automatizezi intalniri clientii fara ping pong emailuri

Cum functioneaza o astfel de aplicatie? Se conecteaza la calendarul nostru unde stabilim un interval dedicat intalnirilor. Din acest interval, clientul sau colaboratorul (poate chiar candidatul, daca lucrezi in recrutare) isi poate alege cate o “felie” din timpul tau. Aceasta poate fi de 30, 45, 60 de minute, oricum o setezi tu, in functie de specificul intalnirilor. Tu primesti o notificare cu data si ora la care s-a stabilit intalnirea. Gata! Tocmai ai reusit sa scutesti un ping-pong de 5 mailuri. 

Ca sa te asiguri ca nu iti scapa nimic, poti integra aceasta solutie cu alte sisteme care sa iti ofere remindere si ce mai ai tu nevoie. Nu vrem sa iti vindem o aplicatie anume de programare a intalnirilor. Exista multe astfel de softuri, fiecare avand o serie de avantaje si dezavantaje (pretul, posibilitatea de integrare cu alte sisteme, disponibilitatea pe mobil etc). Ce putem sa facem, in schimb, este sa te ghidam in a o alege pe cea mai potrivita. Contacteaza-ne, promitem ca nu o sa dureze mult sa stabilim o discutie despre nevoile tale.

INSCRIE-TE PE GRUPUL DE FACEBOOK