Ce facem

Micro-automatizari

Implementare si personalizare CRM
Automatizari marketing si tracking email
Design proces de business

Va sustinem cu solutii de business pentru o crestere scalabila, ca personalul sa se concentreze mai mult timp pe muncile creative, care au o valoarea mai mare si care duc la cresterea satisfactiei la locul de munca.

Avantajul utilizarii tehnologiei in favoarea companiilor este reducerea zgomotului si concentrarea pe ceea ce este mai important pentru business.

Astfel, antreprenorii si persoanele din TOP Management obtin o minte mai limpede si FARA dureri de cap. Acest lucru ajuta la cresterea business-ului cu adevarat. 

Ajutam compania sa aiba o privire de ansamblu clara cu infografice (exemplu: rapoarte despre productivitatea angajatilor) si posibilitatea de a urmari anumiti indicatori de performanta.

Ai procese repetitive si vrei sa le automatizezi 9

Implementare CRM

Ai procese repetitive si vrei sa le automatizezi 12

Realizare dashboard cu indicatori de performanta

Ai procese repetitive si vrei sa le automatizezi 10

Automatizari marketing

Ai procese repetitive si vrei sa le automatizezi 8

Implementare solutii de organizare sarcini

Procesul nostru

Iterativ, validand fiecare pas

Stabilire intalnire
Prima intalnire la noi are ca durata in timp o ora, este gratuita si are scopul este de a intelege nevoile si de a trasa urmatorii pasi.
Trimitere oferta
In urma intalnirii realizam o strategie si o oferta. Avem o echipa dedicata care pune intrebari relevante la intalnire.
Incheiere contract
Realizam si trimitem documentele necesare pentru inceperea contractului.
Livrare serviciu
Incepem implementarea strategiei si urmarim sa livram serviciul in timp util. Imbunatatim procesele in cadrul companiei.

Ai sanse sa te califici pentru o consultanta ONLINE, fara obligatii daca:

Centralizarea activitatii intr-un singur loc
Inlatura riscul de stergere sau pierdere a informatiei, gestioneaza sarcinilor si permite monitorizarea activitatii fiecarei persoane din echipa.
Incurajarea echipei la colaborare
incurajeaza echipa sa apeleze la cunostintele comune, poate stoca ideile originale in sistem pentru a fi gestionate si distribuite ca sarcini, creste nivelul de colaborare in echipa, ofera o mapa a contributiilor pe care le ofera colegii lor pe anumite sarcini, creste si incurajeaza productivitatea.
Prioritizarea sarcinilor
Le permite angajatilor sa recunoasca sarcinile importante si sa acorde prioritate in mod eficient sarcinilor, permite angajatilor sa isi atinga termenele, stocheaza termenele, intalnirile si alte activitati deja introduse in sistem ajutand persoana sa isi gestioneze eficient timpul, permite managerului sa evidentieze potentialele probleme aparute in atingerea obiectivelor.
Monitorizarea timpului pe fiecare sarcina
Permite monitorizarea eficientei in echipa, pentru a oferi sprijin suplimentar daca anumite sarcini par sa ia mai multe ore.
Reducerea timpului de trimitere oferta
Folosirea de template-uri personalizate pentru fiecare segment de client.
Control si predictibilitate
Acces in timp real la informatii si la rapoarte cu infografice. Inclusiv, acces la istoricul conversatiilor cu clientul.
Plata in etape
Posibilitatea de a plati in etape. Planificam sarcinile si iti sugeram variantele cele mai importante de implementat pentru perioada imediat urmatoare, ca dupa sa realizam si celelalte lucruri in etape, pe o perioada mai lunga de timp.
Intarirea relatiilor cu clientii
Aumatizarea de marketing ofera posibilitatea de a crea procese de intretinere si dezvoltare a relatiilor cu clientii, pentru mai multe categorii sau segmente de utilizatori / clienti.
Masurarea si cresterea productivitatii
Aceste informatii va sunt folositoare pentru a creste marja de profit si a reduce timpul livrarii serviciilor si produselor.
Ce am configurat si instalat pana acum pentru clienti:
Instalari de chatbots

Solutii de monitorizare si organizare sarcini ale angajatilor

Solutii pentru automatizarea procesului de vanzari

Configurarea si setare conform nevoilor 

Realizare dashboard cu indicatori de performanta (KPI)

Experienta
eCommerce
93%
eLearning
80%
Organizare de evenimente
80%