LSB

LEAN Startup Romania este o comunitate care promoveaza metodologia “Lean Startup” prin organizarea de evenimente de socializare si organizarea de evenimente masterclass pentru cei care au deja un business sau pentru cei care doresc sa porneasca pe drumul antreprenoriatului.

 

Conceptul de “Lean Startup” dezvoltat si validat de catre Eric Ries, “best selling author” sta la baza “invatarii experientiale”. Cu alte cuvinte experimentand si masurand, se invata.

 

Unele persoane din pacate aplica inca metodele si tehnologia veche pentru a face un business, desi anii au trecut si au aparut carti si autori care ne explica cum sa realizam ceva prin tehnicile potrivite secolului in care traim. Oare de ce ne place sa ignoram, sa ne chinuim si apoi tot sa ne plangem?

 

Comunitatea Lean Startup Romania doreste sa identifice oportunitati antreprenoriale prin discutii directe cu persoane care au obiective similare.

Comunitatea Lean Startup se adreseaza:

  1. Antreprenorilor;
  2. Persoanelor interesate de crearea unui produs nou sau de dezvoltarea unei noi linii de servicii, fie intr-o companie deja existenta sau fie in cadrul unui Startup;
  3. Persoanelor care doresc sa se informeze despre antreprenoriatul de tip Startup.

 

Obiectivele grupului sunt :

– sa promoveze cultura Lean Startup in Romania intr-un mod sustenabil;

– sa construiasca un loc pentru schimb de experiente relevante in ceea ce priveste cresterea unui business;

– sa ofere mediul necesar crearii de startupuri care sa aiba un impact pozitiv in societate;

– sa instruiasca oamenii dornici cu adevarat de a deveni antreprenori;

– sa ajute fondatorii sa-si gaseasca cofondatorii.

 

Ne puteti gasi si pe Meetup : http://bit.ly/LSBLink sau pe Linkedin: http://bit.ly/LSRoLinkedin

Year
2017