Salut!

Noi suntem Brunomag

…si impreuna avem trei proiecte pentru Comunitate.

Dorim sa impartasim informatii valoroase prin crearea unui context de interactiune si schimb de experiente in trei domenii: sanatate, business si tech.

Proiectele pe care le promovam sunt: Bookataria (sanatate), Lean Startup Romania/ We Startup (business), Code4Romania (tech). Noi credem cu tarie ca toate cele trei directii au un impact major in vietile noastre.

@Bookataria este un proiect care a inceput in anul 2010. In decursul timpului si-a schimbat conceptul si forma de interactiune pana cand in anul 2016 si-a definit directia catre realizarea de picnicuri si evenimente culinare. Prin acest proiect sustinem un stil de viata sanatos.

@Lean Startup Romania/ We Startup Romania este un proiect inceput in anul 2014. Promovam metodologia “LEAN Startup” prin evenimente de business care sa atraga persoane cu interese comune din care pot iesi colaborari de succes.

Din 2017 am inceput sa ne implicam in proiectul @Code4Romania. Sustinem proiectul prin zeci de ore dedicate pentru a realiza aplicatii civice care vor eficientiza si automatiza procesele interne de lucru ale societatii. Aplicatii care vor fi folosite de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), Oficiul National al Registrului Comertului din Romania etc.

27
evenimente Lean Startup Romania /We Startup
230
existing market
problems solved
30 000
community members
in a deal
820
satisfied and happy
clients

November 2018
Vrei sa traiesti intr-o lume mai buna?

Implica-te! Fii voluntar in proiectele noastre pentru comunitate!