Bun venit!

Ai ajuns aici daca ai nevoie de consultanta tehnica in administrarea magazinului tau online sau in legatura cu modulele software ale acestuia.

Consultanta modul e-commerce SmartBill

Daca folosesti, spre exemplu, modulul de facturare online e-commerce de la SmartBill, aici poti gasi suport tehnic specializat (detalii mai jos).

De obicei se intampla, ca pe langa functionalitatile standard, sa fie nevoie de alte modificari sau de automatizari, asa incat sa castigi timp si sa te poti focaliza pe afacerea ta si nu pe administrarea excesiva a magazinului online.

Ca sa te putem ajuta, avem nevoie de mai multe informatii pentru sesiunea de consultanta.

Formular de suport tehnic e-commerce

Pas 1 de 2

 • Date de facturare

 • Preț: 60,00 €
  Detaliile serviciului le aveti mai jos.Mai departe veti plati cu cardul prin Stripe.com, iar apoi vi se va emite factura.
 • Rolul acestei sesiuni este a analiza situatia magazinului online si de a propune o rezolvare.

  In anumite cazuri, putem inclusiv sa implementam o solutie in cadrul sedintei de consultanta.

  Acest serviciu se aplica doar pentru urmatoarele platforme de e-commerce: WooCommerce, Magento 2, PrestaShop 1.7, OpenCart 3

  Sedinta de consultanta dureaza 75 minute si presupune, de obicei, sa avem acces la serverul pe care se afla magazinul online, pentru a putea replica problema.

  Datele de acces presupun informatii de conectare la interfata de administrare a serverului, care poate fi accesibila pe web: cPanel/Plesk/alte panouri de control sau in consola (protocolul SSH).

  Inainte de aceasta sedinta, va rugam sa creati o copie de siguranta a bazei de date, a fisierelor si a altor informatii existente in magazinul online si sa ne oferiti acces la date de test.

  Va rugam sa ne oferiti acces doar la un subdomeniu de test, unde exista o clona a site-ului principal si unde ati anonimizat in prealabil datele personale ale clientilor dumneavoastra.

  Conform termenilor si conditiilor, vom avea grija sa pastram confidentialitatea datelor si sa nu facem modificari neautorizate de catre dvs.